Ημερομηνία

24 Οκτωβρίου

Κατάλληλο

ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: Ο ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Ένας από τους πιο γνωστούς μύθους του ΑΙΣΩΠΟΥ "Ο ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ" ανεβαινει σε διασκευή Μπάμπη Κλαλιωτη από τη ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ.
 
Η παράσταση  θα πραγματοποιηθεί στο ΒΟΛΟ " ΚΙΝ/ ΘΕΑΤΡΟ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΟΣ "
ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Ωρα παράστασης : 5:00 μ. μ & 6:45 μ.μ
Γενική είσοδος:  8 € Προπώληση: Viva.gr Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ
Τηλ. Επικοινωνίας: 697 3056635

Ώρες προβολής

Ωρα παράστασης : 5:00 μ. μ & 6:45 μ.μ

Περίληψη ταινίας

Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ πιστή στο ραντεβού της με τους μικρούς μας φίλους εδώ και 15 συνεχή χρόνια αποφάσισε να ζωντανέψει επί σκηνής αυτό το σπουδαίο διδακτικό μύθο, γιατί μέσα από τους "ΜΥΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΣΩΠΟΥ" και τις λίγες αράδες που σώζονται ακόμα και σήμερα βρίσκεται συγκεντρωμένη όλη η σοφία του ΛΑΟΥ μας!
 
Ο ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ  ο κλασικός τεμπέλης και  ο εργατικός  ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ  θα μάθουν στην παρέα τους που αποτελείται από την πονηρή ΑΛΕΠΟΥ, το πεινασμένο ΓΟΥΡΟΥΝΆΚΙ  , τη φωνακλού ΚΑΡΑΚΆΞΑ, τον ήσυχο ΓΑΙΔΑΡΑΚΟ, τον Βασιλιά των Ζώων ΛΙΟΝΤΑΡΙ, τον πάντα πιστο ΣΚΎΛΟ, τον χορευταρα ΤΣΑΛΑΠΕΤΙΝΟ, πως να αναπτύξουν την ΟΙΚΟΛΙΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ για μία καλύτερη ποιότητα ζωής στο ζωικό τους βασίλειο.
 
Φυσικά όλα αυτά θα τα παρακολουθήσουμε μέσα από πολύ γέλιο, μουσική, χορό και τραγούδι. Μια μουσική παράσταση για μικρούς αλλά και για μεγάλους..
 
Την σκηνοθετικές οδηγίες στην παράσταση έδωσε ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΛΑΛΙΩΤΗΣ
 
 Η ενδυματολόγος ΜΑΓΔΑ ΚΑΛΟΡΙΤΗ ανέλαβε να μεταμορφώσει των ηθοποιων μας. 
Την παράσταση χορογράφησε ο ΜΑΡΙΟΣ ΝΕΛΣΟΝΑΣ ΨΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
Την μουσική το STUDIO MUSIC.

 

Περισσότερα